torstai 22. lokakuuta 2009

Linnunpelätti..

Tämä on taas niitä päiviä kun mikään ei toimi niinkuin pitäisi..

Tappelin kameran kanssa tämän kuvan ottamisesta enkä millään saanut kuvaa jossa tämän kortin kauniit värit näkyisivät ja se turhauttaa. Kun teen kortteja lähinnä omaksi iloksi, niin puoli nautintoa on saada valmis kortti tänne omaan blogiin ja nyt sitten lopputulos on tällainen laimea vaikka kortti hehkuu kauniissa väreissä. Pidän erityisesti tuosta väristä jota on hatun ruusussa ja kaulahuivissa, se on sellainen ruusumainen, punavioletti. Tässä nyt kuitenkin parhaiten onnistunut versio:
Tässä lähikuvassa on aavistus siitä miltä tuo huivi näyttää:

Ja tiedän, kuvan väritys meni hieman... pipariksi, kuvan yläosan valonlähde on juuri päinvastaisessa suunnassa kuin alaosan, mutta jostakin syystä tämä kuva toimii paremmin kuin seuraavat väritysversiot tästä kuvasta, joten olkoon tämä tällainen "älyhoi, missä lienet" -toteutus ;)

On varmaan olemassa jokin hieno nimitys tuolle tekniikalle jota käytin korttipohjan värittämiseen, mutta en nyt tähän hätään keksinyt mikä se olisi. Pääpiirteittäin tekniikka menee siis niin, että "leimataan" suoraan leimatyynyllä vettä hylkivän alustan päälle (itse käytin laminoitua kalvoa) muutaman kerran ja suihkutetaan vettä päälle. Sitten painelin korttipohjan etukannen värissä ja annoin kuivua. Lopuksi vielä sienellä pyyhkäisin väriä sinne minne sitä halusin lisää. Saa vinkata jos joku tietää mikä on tämän tekniikan nimi..


Leimasimet: Tilda

Musteet: Versafine, Versacolor, Adirondack, Distress ink

Väritetty: Akvarellivärikynillä
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti