keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Ompeluja.. TESSUpaita, vihdoinkin!!Nyt pitäisi ommella kaikkea ihan muuta, mutta koska tuo ompelukoneeni toimii nyt niinkuin sen kuuluukin, en malttanut mieltäni ja tein applikoinnin, jollaista olen jo pitkään suunnitellut. Varmaan jo viimeisen parin vuoden ajan olen toivonut tällaista Tessu koira (Mick Inkpenin luoma koirahahmo) puseroa aina kun blogeissa on ollut arvonta jossa saa valita mitä puseroon applikoitaisiin. Kun ei kuitenkaan arpaonnea ole ollut, oli tartuttava itse toimiin. Meidän poika on siis tykännyt noista Tessukirjoista aivan valtavasti joten pusero oli tosi mieluinen ja poika hihkui nähdessään puseron vaikka yleensä meillä ei lapsille ole mitään väliä millaisia vaatteita äiti tekee tai päälle pukee eli kaikki tarjottu kelpaa sen kummempia kommentoimatta.

Kuvassa puseron alla vielä parit housut joiden kanssa tämä pusero "mätsää". Yläkuvassa värit täsmäävät paremmin kuin tässä alemmassa, mutta jostain syystä tänäpäivänä ulkona oleva valo ei ole päässyt huoneeseen sisälle ollenkaan joten keinovalossa mennään.Tein tähän applikointiin sellaisen ratkaisun, että kiersin vielä lopuksi kuvan ympäri ruskealla langalla ja toimii mielestäni tosi hyvin, nyt kuva erottuu paremmin taustasta ja myös valkoiset osat erottuvat selvästi (Klikkaa ylin kuva suuremmaksi niin näet paremmin mitä tarkoitan ; ) Kunhan ette sitten huomaa sitä suurta mokaa jonka tein mutta sitä ei voinut perästäpäin enää korjata..)

Nyt jäi vaan vähän kaivelemaan että pitäisikö tehdä noita Tessupuseroita lisääkin kun niin monta ihanaa aihetta olisi vielä tehnyt mieli tehdä ja applikoiminen hyvällä koneella (polvinostimen kera) on suorastaan koukuttavaa hommaa ja tuollainen pusero syntyy ihan yhden illan aikana. Ainakin se Tessun kaveri Tiikeri (se toinen koira) on vielä ihan pakko saada!!

6 kommenttia:

 1. Tosi hyvä kokeilu tuo ääriviiva tuossa applikoinnissa!!! Ihana paita muutenkin. <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Myönnetään että kolahtaa myös äitiin ;) Lasten kirjojen hahmojen pitää olla sellaisia että jos lapsi sattuu ihastumaan hahmoon niin vanhemman pitää jaksaa lukea kirjoja yhä uudestaan ja uudestaan.
   Esim. tämä äiti olisi kovilla jos lapsi tykästyisi johonkin Tatuun ja Patuun... Ihan tarpeeksi raskasta on jo se että vanhin tykkää Risto Räppääjästä. Onneksi se lukee ne kirjat jo ihan itse omia aikojaan ;D

   Poista
 3. Ihana paita ja todella taitavasti toteutettu aplikointi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) "nälkä kasvaa syödessä", toinen tällainen paita on jo tekeillä ;D

   Poista