torstai 3. toukokuuta 2012

Apuja tulostimen musteisiin!!

Siis osaisiko joku auttaa kun järki lähtee noissa mustekasettien metsästyksessä. Minun "project life" ja skräppäys muutenkin on nyt ollut jo useamman kuukauden ihan nollissa kun en löydä tuohon Canonin tulostimeen musteita. Siis te jotka itse tulostatte kuvanne Canonilla, mistä ostatte musteet ja paperit? Tarvitsisin kovasti kokemuksia hyvistä nettikaupoista!

7 kommenttia:

 1. Mä itse luotan paikalliseen Teknisiin, mutta mun canoniin saa ainakin myös gigantista musteita.

  VastaaPoista
 2. vaan ei näköjään ole niiden (gigantin) netissä... outoa. Sitten olen nähnyt myös Prismassa mun koneeseen sopivia musteita ja papereita. :)

  VastaaPoista
 3. En skräppää, mutta käytän silti Pixmaani ;) Mustetta ja paperia hankin Verkkokauppa.comista.

  VastaaPoista
 4. Mulla on HP:n tulostin ja kerran erehdyin ostamaan feikki patruunat, voin kertoa että ei toiminu sitten niin ollenkaan...jälki oli huonoa ja patruunat kokoajan tukossa. Kirpasi ostaa kalliit alkuperäset patruunat, muttane sitten kans toimi! En tiedän onko canonin kanssa samoja ongelmia...

  VastaaPoista
 5. Meillä oli aikaisemmin lexmark, ja siihen sai tilattua musteet suoraan tuonne paikalliseen mustaan pörssiin. Uusittiin ja vaihdettiin merkki epsoniin, on paljon edullisemmat nuo kasetit. no joo, ei minusta kyllä ollut apua, sori vaan! ;) Mutta tuota Epsonin tulostinta voin kyllä suositella, tulostaa tavispaperillekin valokuvat tosi tarkkoina!

  VastaaPoista
 6. Suurensuuret kiitokset teille avustanne! Sain musteet koneeseen ja project life nytkähti kunnolla eteenpäin, josta lisää seuraavassa postauksessa :)

  VastaaPoista
 7. Me ostettiin musteet ihan sieltä canonin omasta verkkokaupasta. Tietokone näyttää mitkä värit on loppu ja näyttää suoraan nettisivulla että tilaa nämä. :) Hinnat oli halvemmat ku prismassa, postikuluja ei ole ja tulivat parissa päivässä postilaatikkoon!

  VastaaPoista