lauantai 21. elokuuta 2010

Leiskoja.. lahjaksi

Blogitauko on venähtänyt luvattoman pitkäksi johtuen ihan seuraavanlaisista syistä: Järkyttävä helle joka on saanut melkein sydänkohtauksen partaalle, töiden aloitus ja sen seurauksena päivärytmin totaalinen muuttuminen, mahdoton väsymys ja ympärivuorokautinen pahoinvointi, hhyss... Mutta menetettyä aikaa korvatakseni laitan tänne jotakin uutta esille:




Nämä Letter-kokoiset leiskat lähtivät lahjaksi joten kuvat ovat tainneet jo vilahtaa muissakin aiemmin tehdyissä leiskoissa. Leiskojen saaja halusi nämä kyseiset kuvat ja lupasimme hänelle kuvat viedä lähtiessämme toiselle puolelle suomea kesälomalla. Kun sitten kotona ääneen pähkäilin laitanko kuvat vain kirjekuoreen vai kuinka viemme ne perille, mies (!) sitten sanoi että eikö niistä voisi tehdä leiskat ja viedä  lahjana ns. tauluksi? Täytyy nyt suomentaa, että tämä oli aikamoinen arvostuksen osoitus minun tekemiäni leiskoja kohtaan! Paperit näissä tuttua Cosmoa, ompelukonetta on myös näytetty vähän siellä ja täällä..

Muutama leiska olisi vielä kuvattavana ja kunhan saan aikaiseksi, laitan niitä sitten taas tänne, eli en ole jättämässä tätä rakasta harrastusta vaikka se nyt sitten vähän hitaammalla aikataululla pääsee toteutumaan..