tiistai 2. helmikuuta 2010

Vaippapussi

Seuraavaksi valmistui ISO vaippapussi. Tarvitsin vaippapussia jonne mahtuisi ihan kaikki meidän vaipat jotta ne on helpompi ottaa mukaan kun lähdemme isovanhempien luokse melkein joka toinen viikonloppu. Eniten valmiista pusseista viehättivät sellaiset mallit jotka olivat sellaisia "merimieskassi"-tyylisiä, mutta pyöreä pohja olisi ollut hankala vaippojen sijoitteluun pussissa, joten muokkailin pussiin neliskanttisen pohjan joka on reunoista pyöristetty. Pussinsuulla on coolmax, sillä pohdiskelin että jos pul-in laittaisi kaksinkerroin ja sisällä kulkisi tuo paksu naru, se ei ehkä pääsisi kovin hyvin kuivumaan ja alkaisi haista tunkkaiselle. Samalla pussinsuusta tuli tosi siron näköinen. Tykkään tästä pussista näin ensikäyttökokemuksella kovasti!Kuva pohjasta:
Halusin pussin jossa on muotoiltu pohja jotta vaipat pysyvät nätisti sisällä ja kuosissaan. Tässä pussissa on tilaa laittaa vaippoja kaksi paria viereikkäin (=4kpl pohjalla)ja vaippoja mahtuu pinoon enenmmänkin kuin meillä vaippoja tällä hetkellä on, joten pitäisi muutamat lisävaipatkin vielä nätisti mahtua kyytiin. Laitetaan kuvaa vielä siitä kuinka vaipat ovat sisällä (takana on siis toinen samanlainen rivi):


Jokin ripustussysteemi tähän pussiin pitäisi vielä keksiä, vielä ei ole löytynyt mieluista joten pitää lisätä sellainen sitten jälkikäteen kun sopivanlainen vastaan tulee...


Tarkoitus olisi tehdä toinen pussi (tai parikin) jonka pohja on puolet tuosta isosta pussista joten pienemmille reissuillekin löytyy sitten sopivankokoista pussukkaa..

1 kommentti:

  1. Suuret kiitokset hyvästä vinkistä laittaa tuo coolmax toiselle puolelle narukujaa!

    T. Yksi vaippapussin ompeluohjeita googlettanut

    VastaaPoista